Nya utmaningar...

Har de senaste veckorna fått flera förfrågningar om jag inte kan komma och berätta om min hälsoresa, min kost och min träning. Vad som motiverar mig och inspirerar mig? Hur jag orkar fortsätta dag ut och dag in trots både motgång och framgång? Hur jag har förändrat mitt liv? Hur lyckas man med det?

En spännande utmaning minst sagt. Jag är ju väldigt van vid att tala inför människor i mitt jobb så det är ju inget problem. Men detta är ju mer personligt. Man kan säga att mjukstarten var i fredags på Rotary-mötet. Och det gick ju väldans bra. Många kommentarer, undringar och frågor efteråt. Som jag skrev när du öppnar upp dig så får du så mycket mera tillbaka.

Så nu har jag bestämt mig. Jag antar utmaningen! Därför ägnades en del av lördagen till att finslipa en kort och tilltalande beskrivning av hur en sådan föreläsning/föredrag/inspirationsträff skulle se ut som igår skickades till storföretaget i Lund. Plus jag får följa upp de andra förfrågningarna via mail/FB/IRL och se till att denna utmaning blir verklighet.

Följer du med på min utmaning? Du kanske själv vill att jag ska komma till ditt jobb, din tjejträff, ditt gym, matgrupp, din hobbyklubb eller vad det nu kan vara? Kul säger jag! Maila mig på direkten (se fliken Kontakt) så vi tillsammans kan se hur denna nya utmaning kan utveckla sig. Ibland måste man ju våga kasta sig ut i det okänd så nu kör vi!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass