SkrytTina här

Okej jag är lite stolt så jag måste bara skryta lite. Är ju trots allt min ego-blogg detta. Imorse körde jag järnet på löpbandet. Och slog alla möjliga rekord. Fick inspiration när jag såg på US Biggest Loser igår och en av deltagarna som typ vägde över 200 kilo sprang på 8,5 speeden. Visserligen i ca 20 sekunder men va sjutton kan han så kan väl Jensen.

Så imorse körde jag min variant av intervallträning dvs jag delar in varje sektion i 10 minuter (speed, incline och hantlar). Första speed-rundan bestämde jag mig att utav de 10 minuterna ska jag springa 2 min på speed 8,1. På andra rundan så bestämde jag mig för att gå snabbt i 2 min och sedan springa i 2 min. Jisses vad det brände but I did it!!! Ena på 8,3 och den sista på 8,5. Det är världsrekord!!!

Men det var inte färdigt där. På incline-intervallet så pushade jag mig själv att köra inclince 9,0 på speed 5,7 halva tiden och resterande på vanliga inclinen 8,0. Puh svettigt värre och låren protesterade men det gick. Sista rekordet sattes av misstag. Trodde jag tog de vanliga hantlarna på 3 kg som jag kört på sista tiden (tungt but I am getting there) men det bidde visst 4 kg...

Mitt minspel när det var dags för det första hantel-intervallet vart nog obetalbart. Men då kunde jag ju inte hoppa av bandet och hämta de andra hantlarna. Bara att köra så gott det gick. Tungt tungt tungt men jag klarade ju det också. Och nu kan jag ju inte gå tillbaks till 3:orna - är ju fusk. Idag är jag min egen hjältinna/SkrytTina

Kommentarer

  1. Va kul med rekorden. Skönt att du satt din egen ribba av misstag. Lättaste sättet att ta ett nytt steg framåt och nå oanade höjder. ;) Lycka till i fortsättningen. :)

    SvaraRadera
  2. Skryt vill jag inte kalla det, snarare stolthet över dina framgångar!=)

    SvaraRadera
  3. Tack så jättemycket för era hejarop - ni e bäst!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass