Jättefint gym

Hemma i bloggsoffan efter ett svettigt pass på SATS Entré. Fick inte riktigt rätt på uppladdning på FB utav foton (hmm varför uppdaterade FB appen...) men här nedan kommer kvällens skörd. Fast först lite om passet. Sarah och jag var där i god tid så vi värmde upp lite på löpbandet sedan var det dags för vårt livs första Kinesis-pass.

Det var en mindre grupp på cirka 7+8 personer som deltog och vi började med uppvärmning i gymmet. Anledningen var att salen där Kinesis-maskiner stod är rätt liten. Först joggade vi 3 varv runt hela gymmet. Efter det utfall, grodhopp, björngång m.m. Gäller inte att vara blyg när man har arselet högt i vädret samtidigt som man "graciöst" ska förflytta sig...

Ska vara ärlig så fick jag först lite panik när instruktören säger nu ska vi springa som uppvarvning. Det är som att säga Tina lös den här matte-ekvationen där Pelle springer i 10 km i timmen i en kvadrat och hur långt hinner han på 5 sekunder dvs total black-out. Hatar!

Känner hur jag liksom spänner mig och blir så medveten om att de andra flåsar mig i nacken och jag nojar för att jag inte kan springa så fort eller göra så bra grodhopp etc. Och då kommer de andra bli irriterade för att de inte kan springa i sin takt eller tycka att va sjutton har hon här att göra. Blä gillar inte den känslan och ja jag vet att det är noja men jag är fan inte perfekt. Fast jag överlevde ju och sedan blev det kuligt.

Vad är Kinesis då? Typ styrkemaskiner där man gör diverse rörelser men på ett mjukare sätt. Låter kanske lite konstigt men det var så det kändes. Men tufft som tusan då vi körde i intervaller två och två. Så medan en gjorde Kinesis-övningen i maskinen gjorde den andra tex armhävningar, utfall och my favorite kettlebell sving - I gotta get me one of those!!! Nedan kan du se lite bilder och vill du läsa mer om Kinesis så klicka här

Entren till SATS Entré
Redan innan träningen börjar det för man måste upp för denna trappan. Och titta vem som kommer här min träningskompis Sarah som följer med på mina galenheter - tack Sarah! 
Titta ett rosa fint kort fick vi! 
 Sarah var inte svårövertalad att posa i soffan inne i omklädningsrummet - vicken lyx va?
 Fint omklädningsrum tyckte vi
 Stort stort gym och många salar var där för alla pass
 Och åt andra hållet...
 My precious
 Och här kommer Kinesis-maskinen. Fanns 4 stycken i "glasburen"
 Även en dator där man kunde välja övningar tex ben och sedan kunde man få se en video. Snyggt. Man får tydligen lov att använda rummet när där inte är pass så vi kanske tar en sväng till inom i veckan.
 "Glasburen"

Imorgon är det dags för FightCircuit men mer om det imorgon för nu måste denna packa om träningsväskan inför morgondagen. Plus matlådan. Busy life of a bloggerska.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass