En rosa autografpenna...

Min underbara träningskompis Sarah (dvs hon som följer med mig på alla galna äventyr på olika gym) ger mig alltid de finaste korten. Både vad det gäller utseendet och fina handskrivna texter med pepp. Titta bara vad jag fick igår! Hon körde enbart hem till mig för att lämna det! TACK Sarah blev så glad och rörd!!! Vet inte hur jag ska återgälda det men ska göra mitt bästa :-)

Titta vilka fina fjärilar!!! Och jag fick en rosa autograf-penna nu när jag blivit kändis... eller nåt
:-) Naturligtvis ska Sarah få första autografen måste bara öva in en snitsig en...

Ställde korten och pennan i min walk in closet. Så varje morgon när jag ska hämta kläder ser jag kortet och får mig en extra glädjeskjuts att ta mig an dagen! Underbart! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass