Okej en bit kvar men jag kämpar vidare

Kommentarer

 1. Det är ju nu i uppförsbacken ( rember last time? ) som man verkligen måste anstränga sig!Man liksom skiljer angnarna från vetet liksom, och jag VET att du är av starkaste stål, snart rullar det nedåt igen, det är jag helt säker på. Vi är många som ställer upp och peppar när orken/lusten tryter. Bara låt oss veta - så finns vi där.

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket för peppet Anonym!

  SvaraRadera
 3. Gillar det citatet. :) Nästan som det jag har i bakhuvudet... "Ett litet steg är fortfarande ett steg framåt". :)
  Är ny på din blogg så ska läsa vidare om din resa. :)

  SvaraRadera
 4. Helt rätt Jeanette och välkommen till min blogg!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass