Mitt livs första pass på SATS

Då är det snart dags. För vad då? Jo mitt livs första träningspass på en SATS anläggning - nämligen SATS Entré i Malmö. Ska bli väldigt spännande. Min underbara träningsvapendragare Sarah ska följa med mig. Blir ju kuligare om man är fler. Hoppas också Nelle kan joina oss på något av passen senare i veckan.

Ikväll heter passet "Kinesis" som vi ska testa. Har aldrig hört talas om det men enligt hemsidan så är det: "Klassen för dig som tycker om tuff och utmanande träning med fokus på övningar där man engagerar hela kroppen. Energi och intensitet präglar klassen som syftar till att förbättra din uthållighet, styrka och balans med bålen som utgångspunkt."

Ja men det blir nog bra. Likasom på Actic Olympen så är klasserna färgkodade vilket jag tycker är himla fiffigt. Detta passet är ett blått vilket innebär: "Klasser för dig som tycker om tuff, intensiv och enkel träning!" Så vi kommer nog att svettas ordentligt.

Förresten hur är det på SATS? Det är ingen klädkod för hottaste träningsoutfiten eller ett hemligt handslag som man måste kunna för att smälta in. Jag menar här kommer ju bonntösen och ska träna på fina gymmet i stan... Ajaja känner att jag kanske skulle lagt lite mer tid på klädvalet igår kväll när väskan packades...

Följer du med på mitt äventyr? Om du är nyfiken så får du ju snabbast uppdatering på FB sidan http://www.facebook.com/ButterflyTina eller så får du lugna dig tills jag hinner hem till bloggsoffan. Wish me luck!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass

Hur många burpees?