Voila!

Då var det dagen A dvs dags för min Nordic Gym annons debut... Gick på skakiga ben till Press Stop här i Lund för att införskaffa mig ett exemplar utav STARK. Jag tittade första bland hälsotidningarna för tjejer dvs Topphälsa, Må Bra, Blossom men hittade ingen STARK. Blev lite missmodig tills att jag insåg att denna tidningen är ju för de tuffa killarna och finns ju på en helt annan hylla...

Och titta vad jag hittade
Jag tog 3 ex för ni vet - en till mig, en till mamma, en till... När jag skulle betala frågade hon i kassan om jag verkligen skulle ha 3 exemplar av samma tidningen. Njae sa jag men jag är i den så du vet mamma vill också ha en (bra att ha någon att skylla på :-) ). Nämen oj vad spännande sa hon och jag som har så många tidingar att packa upp men det får ju vänta jag får ju kolla in dig först. - är du bodybuildare?


What? Ööhhh nä sa jag och pep ut fortare än kvickt ur affären med rodnande kinder. Har inte riktigt vant mig vid att andra kan se mig som vältränad etc utan det är ju jag fetknoppen. Förra veckan introducerades jag som Tränings-Tina inför träningskompisen Sarah's sambo... och på Rotary tog de förgivit att jag jobbade som instruktör när jag pratade om min träning...

Fattar ingenting längre men nu över till detta inläggets huvudsyfte - the ad! Fjärde uppslaget, sidan 9 och där finns jag ju. I made it!

Kommentarer

  1. Snygg som alltid! Vilken härlig grej, Tina och så som du kämpar är du värd att bli ett föredöme för ÄNNU fler! Många kramar, S

    SvaraRadera
  2. Tack så jättemycket Sofia!!!! Kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass