Är jag galen?

Vad tror ni FightCircuit inleds med? Nämen löpning och diverse övningar medans du springer. What the f¤%k varför utsätter jag mig för detta :-) Försökte ignorera de andras flåsande i nacken och kör på så gott jag kan. Och en vacker dag ska jag också kunna korsa benen och springa sidledes så det så!

Men ibland undrar jag hur crazy jag egentligen är som utmanar mig så här. Jag menar på dagens pass var det ingen annan som släpar på 20 kilo extra. Snarare this is the fit crowd. Och ja jag fick åter igen modifiera olika övningar så jag kan utföra dem. Men att ge upp? ALDRIG!

Jag körde skiten ur mig och vart nästan spyfärdig. Fast vet ni vad jag gjorde för första gången och riktigt snyggt om jag får säga det själv??? Dips (klicka här om du inte vet vad det är)!!! Har inte litat på att mina axlar, handleder och min armstyrka skulle fixa detta. Så jag har alltid fegat ur. Inte idag och jag kunde ju!!!! Så stolt och nu ska jag öva på detta så jag blir ännu bättre.

Detta är vad mitt äventyr handlar om - utmana mig själv att bli bättre och bättre. Ja jag kan inte göra alla övningar idag eller lika snyggt som lättviktarna men fasiken en dag ska jag klara av att göra snygga dips, chins, armhävningar, sidoplankan, springa sidledes - you name! Vad ska du klara av?

Och yes jag kan varmt rekommendera FightCircuit trots löpningsuppvärmningen. Det var jättejobbigt men kul. Vi delades in i grupp med 4 i varje. Hälsa fint och sedan vart det vårt jobb att pusha gruppen igenom varje övning. 2 övningar per station som utfördes enligt övn 1 30 sek, övn 2 30 sek etc sedan bytte man station. Roligt tyckte bloggerskan!

Nu över till bloggens bildarkiv...

Titta man ser SATS Entré från stora vägen när man kommer in till Malmö dvs upp till vänster ser du en gul sektion på översta våningen - det är SATS det
 Close up - cool utsikt fast det enda jag såg flimra förbi medans jag joggade var McDonalds skylten mitt emot SATS :-)
 Fina repan - har dock aldrig varit på ett gym där de har värsta business suiten som receptionist
 Ena gruppsalen som vi vart idag - finns flera som vi förhoppningsvis får möjligheten att utforska
 Nämen titta vem som ska på FightCircuit
 Sarah blev kär i de lila hantlarna...
 Japp jag var också där :-)

Kommentarer

 1. Hurra!!!

  / Joanna

  www.livsvinst.se

  SvaraRadera
 2. Du är duktig du Tina. Hur orkar du? Fantastiskt.
  Kämpa på hälsar 06.30 från Studio S

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass