Fortsätt till huvudinnehåll

Nämen oj...

... bloggerskans Jensen har visst shoppat. Igår började det med att jag fick för mig att köpa ett par shorts i riktigt tyg istället för att bara köra på stretchleggings nu till sommaren. Wow tom jag kanske kan få en stil :-) Apropå stil så är det något jag tänkte mycket på och får säga blir mer medveten om. Det vill säga - vad är min stil och vad gillar jag? Istället för att bara köpa plagget för att det går på kroppen någorlunda.

Jag kommer alltid vara en människa som bär mycket svart because I like it. Jag tycker det är snyggt och coolt. Också ett ledord - jag vill vara en cool brud. En sportig brud och faktiskt färgstark. Dock färger som jag passar i och inte bara för att jag känner jag måste köpa något med färg. Likaså jag är inte så mycket randigt, rutigt och blommigt. Har köpt plagg som varit blommiga och färgstarka men det användas knappt. Jag vill känna mig snygg, cool, lite rockig, sportig och färgstark. Det är jag :-)

Bästa byxbutiken för mig Zizzi. Där hittade jag dessa coola shortsen.

Fattar inte att dessa småttiga passar denna kroppen... 

3 baslinnen från MQ. Har haft de innan i L nu så är det M som gäller. Sköna och håller väldigt bra i tvätten. 

På Malmströms bidde det en slappe vit tshirt, svart kofta med knytning, blå mjuk kofta till jeans, strumpor (husregel: inga strumpor utan mönster får köpas så de kan paras efter tvätten) och en coolig scarves 

St Tropez bjöd på legging, fin scarves, 2 coole tshirts, svart kofta med bling och rosa tröja. 

En shoppingrunda nowadays måste ju innehålla träningskläder. Nike levererar som alltid. Har den toppen med långa armar i alla färger som finns. Så sköna och ett par träningsbyxor som inte trilla av mig... 

Kommentarer

 1. Vilken shoppingdag! Cool och färgstark är du redan, oavsett vad du har på dig! :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det blev visst det :-) Åh tack!!! Kram

   Radera
 2. Snygga kläder du köpt. Du får nog hjälpa mig träningskläder / Kram M.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…