De dära pinnarna...

Okej jag var nog bara uppe på 5 pinnar och vände :-) Därför har kalendern rensats ut ännu mer de kommande veckorna. Massa kuligheter som jag jättegärna vill göra som att prova träningen hos Actic eller gå på bloggträff. Men det kan faktiskt vänta och nu är det bara att inse fakta. Ska jag lyckas med mitt mål så måste jag fokusera på mitt välmående - punkt slut.

Eller måste och måste det beror ju på hur man ser på saker och ting. Fast en huvudsak jag väljer att fokusera på är att lära mig "vad är lagom mängd kuligheter för fru Jensen?" Så att jag inte blir för trött och tycker kuliga saker är jobbiga och måsten. Och visst det blir ju alltid kul när man väl gör det och efteråt är jag sprudlande glad. Men jag menar tiden innan då jag har en massa dålig energi över alla "måsten" även om de är roliga...

Så regroup, rensa kalendern på måsten och lära sig att bara vara här och nu är fokusen. Sova bra, laga och äta bra, mysa med maken, jobba men få ner stressen, läsa bok, träna det jag vill, ligga på soffan, titta på film och lagom mängd kuligheter. Och hallå det är ju inte som jag går i ide och inget gör. Jag har ju jättemycket att se fram emot men då kan jag göra just det - verkligen njuta av de noga utvalda aktiviteterna!!!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass