Stolt föreläsare är jag!

Igårkväll var det ju dags för min föreläsning om min hälsoresa på Studio S i Staffanstorp. Tog på mig min nya fina klänning för att få lite självförtroende. För visst hjälper det att känna sig fin om man ska stå i blickfånget? Var på plats i god tid för att testa tekniken. Sånt brukar ju alltid strular bara för att det kan men igår var det bara att koppla på sladdarna så vart det klart. Smidigt!

Lite pirrig i magen för det är ju allt lite nervös att vara så personligt utelämnad som jag faktiskt är under dessa föreläsning. Ja även i bloggen :-) En efter en började de anmälda droppa in. Några kändisar och några främlingar så det blev en härlig mix utav kända och okända ansikte. Till sist blev det cirka 30 personer i salen vilket jag inte hade förväntat mig men det var ju kul.

Under en timme pratade jag om hur mitt sockerberoende har påverkat mig ända sedan barnsben och att träning aldrig har varit en naturlig del i mitt liv. Jag skolkade ju så ofta det bara gick från skolgympan. Och satt helst hemma och läser böcker och åt. Hur mitt liv såg ut innan 2008 och hur jag mådde tills jag bestämde mig att nu var botten nådd.

Jag pratade om hur jag börjat komma igång med träningen och förändra kosten. Hur jag hittat en ny passion i livet i form utav hälsa och träning. Men också jobbiga motgångar när suget blir för starkt och skräpmat och godis äts i racerfart. Hur vågen går upp och ner... Pratade om min status just idag med Itrim och framför allt den mentala träningen. Min lilla hälsopall med tre ben utav mat, motion och mentalt. De tre magiska komponenterna som måste balanseras för att uppnå mitt mål.

Jag avslutade med mina lärdomar, lite tips samt tankar att ta med sig om man vill göra en livsstilsförändring oavsett vad det är. Hur man måste fokusera och prioritera. Hur man måste jobba med knoppen och inte bara kroppen. Varför man inte ska vara 100%-ig. Om att hitta sitt egna facit för livet och om att aldrig aldrig aldrig ge upp. För oavsett vad framtiden innehåller kommer jag aldrig ge upp. För gör jag det, ger jag upp om livet!!!

Jag hoppas åhörarna tyckte det var inspirerande och att de fick med sig lite knep på vägen (bild lånad från Studio S fb-sida).

Och fin blomma jag fick efteråt!

PS! Jag håller gärna fler föreläsningar så har du tips om var jag kan hålla dem tex på någon träningsanläggning, tjejkväll, inspiration på jobb eller vad det nu kan vara så hojta till så blir jag glad :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass