Någon som vill med?

I fredags anmälde jag mig också till "Öppet Hus" på Itrim Lund som är nu på torsdag. Jag vill nämligen gå på föreläsningen med grundaren Birgitta Thörn. Hade gärna varit med på träningen också men hittade ingen vikarie till mitt kettlebellspass. Jag får lov att ta med en gäst så därför undrar jag - någon därute som vill med?
Så här står det om kvällen:

"Öppet hus på Itrim i Lund torsdagen 30 maj

Torsdag den 30:e maj kommer att vara fulltecknad med massor av roliga aktiviteter på centret. Under dagen kommer det att vara öppethus mellan 15:00 och 20:00.

Efter kl 15:00 kommer Birgitta Thörn, som grundade Itrim, att finnas på plats på centret. Hon kommer att hålla en föreläsning på centret kl 17:00. Efteråt kommer det också finnas möjlighet att träffa henne för att ställa frågor.

Under kvällen kommer följande att ske på centret:
• Föreläsning med Birgitta Thörn kl 17:00
• Gemensam träning i cirkeln kl 18:30
• Provsmak
• Tävlingar med fina priser
• Utställare
• Goodibag

Ni kommer att få möjlighet att bjuda med er en gäst till denna kväll. VIP biljetter till dig och din gäst får du i samband med anmälningen i receptionen.

Varmt välkommen, Team Itrim Lund"

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass