Fler träningsbilder

Här kommer fler träningsbilder från PT-passet i torsdags som ni kan underhålla er med medans jag köksstökar inför kvällens festligheter. Övningar är lika med rörlighet, rörlighet och rörlighet. Men för att jag ska bli bättre så är det vara att nöta, nöta och nöta som gäller! Ger inte upp utan jag ska bli bättre! Heja mig liksom :-) En annan sak är den där förbaskade kroppskännedomen. Svårt att vet var man har knä och fötter ibland och hur mycket som ska böjas eller inte...

Den här övningen kallas Skorpionen... Kollar här hur det ska se ut: http://www.dintraning.se/ovning/469/Skorpionen.html Lite kvar till att dutta foten om man säger så :-)Här är en variant utav utfall som jag kör. Stretcha och töj. Stramar som tusan och känns rejält men då gör det nytta tänker jag. Kolla fokusen i blicken...

Jadå det börjar ta sig och den sista biten som är kvar handlar enbart om framsidan utav låret är för tajt. Det där stillasittande jobbet...

Den fick vara med för jag har så rolig min - balansen var det visst också som gällde...

Här är jag mitt i Cindy-varianten. knäböjen börjar också bli riktigt bra. Bara sista knycken och åter igen beror det på lårmusklerna...

Men svinga den kan Jensen!

Och så VÄRT det men jisses jag är fortfarande öm i händerna :-)

Kommentarer

 1. Waow, vilken resa du gjort/gör! På min blogg lyfter jag fram kvinnor som vågar och kan. Vore trevligt om du hade lust att vara med där i ett reportage. Kolla in på bloggen så får du en uppfattning om vad det handlar om.
  Ha en skön kväll!
  // bara anna
  Annacecar.blogspot.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen visst ställer jag upp på det Anna! Bara hör av dig! Ha det gott!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass