Ooops I did it again...

Igår efter jobb gick jag förbi Krizi i Lund och fick ett infall. Maken och jag har ju pratat om att vi ville ha nya fina outfits till vår gemensamma födelsedagsfest i juni. Tänkte ja men jag går inom och ser om underbara Suzanne (som äger butikerna) är på plats så kanske hon kan tipsa mig om när jag ska shoppa. Till exempel har hon fått in mycket fint nu eller kommer det om några veckor. Vill ju ha mycket att välja på :-)

Och voila hon var på plats! Alltid lika serviceminded och hjälpsam. Kolla bara här hur hon har varit min räddare i nöden: http://www.butterflytina.com/2011/11/varldens-basta-service.html och http://www.butterflytina.com/2012/06/svart-svart-svart.html. Har aldrig blivit missnöjd med ett köp snarare tvärtom jag använder kläderna tills de inte bör visas ute bland folk längre :-) Och efter provat lite olika av hennes förslag föll beslutet på en klänning från Bitte Rai Kand.

Okej hade haft färg i åtanke men det blev en svart linneklänning (se startsidan på översta länken där den syns i vitt). Men jag kan ju ha färg till i smycke, kofta/sjal eller varför inte skorna... Kan inte visa foto på den för den ska nämligen syns in lite. What storlek 40 - men lite i midjan och i armhålorna. Vips så är den innålad och Suzanne fixar alltid utan extra kostnad. Klänningen kommer sitta som skräddarsydd!

Sedan bidde det visst en Camilla Thulin klänning till i starka färger. Lite kul att jag började på storlek 42-44 och nu är det 38 som gäller i detta märket. Just den modellen har jag ju köpt tidigare i olika utförande. Den sitter som en smäck på min kropp. Tygen är alltid mjuka och bekväma fast man ser klädd ut. Plus man behöver aldrig STRYKA - viktigt poäng i mina ögon. Så japp en snabb titt bidde två klänningar och shopping-Jensen lyckades igen :-)

Vårliga kassen

Camilla Thulin klänningen - tänkte ha den på min föreläsning nästa vecka 

Kommentarer

  1. Så snygga, så snygga! Du måste lägga in bilder på när du har klänningarna på dig. Tack för alla tips du delar med dig av / Kram M.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar Margaretha! Jag lovar det kommer bilder :-) Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass