Jag vill men...

... jag lyckades hejda mig att anmäla mig till detta underbara träningseventet. Ska ju lära mig det där med balans och lagom mängd aktiviteter för denna bloggerskan. Och det är bara att inse att min höst kommer vara full med träningskuligheter ändå. Den 17 augusti är det TRX-utbildningen i Malmö och dagen efter bidde det Trigger Point Therapy istället för TRX Group. Spännande!!!

Men det är ju inte slut där för sen har jag 3 Spartan utbildningar/certifieringar kvar. Den 24 augusti (helgen efter TRXen) så ska jag till Motala för att gå Mixed-utbildningen och den 19 oktober upp till samma stad för Bulgarian Bags. I november är det dags för the grand final och kettlebellscertet den 16:de och 17:de. Åter igen i Motala.

Så nej det går ingen nöd på mig vad det gäller träning och utmaningar och därför får jag bromsa mig själv. Fast det sitter långt inne. Är det nu när jag är 40 år som jag börjar bli klok eller är det den där mentala träningen som ger resultat...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass