Jag är 5 pinnar!

Jisses vad jag behövde den här helgen! Maken och jag brukar prata om hur trötta vi är utifrån pinnar. Ni vet som batteritiden på en mobil - hur många pinnar är kvar tills den behöver laddas? Innan helgen så var där knappt en halv pinne kvar på bloggerskan. Men nu så är det 5 pinnar. Jag är fullt laddad och redo att köra på igen.

Jag har fått egen tid utan en massa måste eller tider att passa. Jag har myst med maken, jag har suttit i soffan på rumpan och filosoferat, jag har planerat maten för nästa vecka, jag har hunnit i kapp med alla mail/bloggkommentarer,/fbsvar, jag har skickat in #teammalmös tävlingsbidrag i stadskampen, jag har myst med hunden Max, jag har tränat och varit ute i friska luften, maken och jag har fixat med vår fest, jag har ätit bra mat och sovit gott. Skönt och välbehövligt efter några hektiska veckor.

Nya lakan inhandlades...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass