Min motivation till rörligheten

Fick dessa bilderna från PT-Katarina just för att kunna se före och efter. Den översta bilden är typ 5 minuter in i torsdagesn pass dvs strax efter en kort uppvärmning med utfall, knäböj och boxslag. Bild 2 och 3 är tagna i gymmet efter ca 40 minuters rörlighetsträning. 

Diverse övningar där det känns rejält i kroppens alla muskler pga stelhet. Ibland så pressar PT-Katarina ner någon kroppsdel som inte blir rätt och jisses då bränner det ännu mer. Kanske inte det mest kulig för det är ju inte fart och fläkt. Men ni kan tror kroppen känns annorlunda. Längre, mer stretchig och "öppen" på något sätt.

Dessa bilderna samt känslan jag får när jag sedan kan komma flera decimeter djupare i ett knäböj eller utfall eller vad det nu är är min stora motivation just nu. Jag både ser och märker stor skillnad i kroppen. Plus att den där Turkiska get-upen börjar ta sig. Nej inget nämnvärd vikt och det går långsamt men nu är det inte kilona som hindrar mig utan just den där rörligheten. 

Nu jäklar ska här kämpas vidare med detta för tänk vad jag kan göra om några månader om det fortsätter så här??? Jag kommer vara som en smidig kobra i gymmet :-)

Knäböj före (är det ens ett knäböj...)

Knäböj efter rörlighetsträningen. Lite mörkt men jag tror också ni ser skillnaden eller?


Sista 10 minutrarna så var det 2 turkisk get-up på varje sida, 10 frivändningar med stång och 10 front squats med boll som gällde. Tur jag är snabb på de andra två övningarna men jag själv ser och märker stor skillnad från ett år sedan när PT-Malou introducerade mig till denna övningen. Så jag fortsätter och kämpa!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass