Nämen oj...

... bloggerskans Jensen har visst shoppat. Igår började det med att jag fick för mig att köpa ett par shorts i riktigt tyg istället för att bara köra på stretchleggings nu till sommaren. Wow tom jag kanske kan få en stil :-) Apropå stil så är det något jag tänkte mycket på och får säga blir mer medveten om. Det vill säga - vad är min stil och vad gillar jag? Istället för att bara köpa plagget för att det går på kroppen någorlunda.

Jag kommer alltid vara en människa som bär mycket svart because I like it. Jag tycker det är snyggt och coolt. Också ett ledord - jag vill vara en cool brud. En sportig brud och faktiskt färgstark. Dock färger som jag passar i och inte bara för att jag känner jag måste köpa något med färg. Likaså jag är inte så mycket randigt, rutigt och blommigt. Har köpt plagg som varit blommiga och färgstarka men det användas knappt. Jag vill känna mig snygg, cool, lite rockig, sportig och färgstark. Det är jag :-)

Bästa byxbutiken för mig Zizzi. Där hittade jag dessa coola shortsen.

Fattar inte att dessa småttiga passar denna kroppen... 

3 baslinnen från MQ. Har haft de innan i L nu så är det M som gäller. Sköna och håller väldigt bra i tvätten. 

På Malmströms bidde det en slappe vit tshirt, svart kofta med knytning, blå mjuk kofta till jeans, strumpor (husregel: inga strumpor utan mönster får köpas så de kan paras efter tvätten) och en coolig scarves 

St Tropez bjöd på legging, fin scarves, 2 coole tshirts, svart kofta med bling och rosa tröja. 

En shoppingrunda nowadays måste ju innehålla träningskläder. Nike levererar som alltid. Har den toppen med långa armar i alla färger som finns. Så sköna och ett par träningsbyxor som inte trilla av mig... 

Kommentarer

 1. Vilken shoppingdag! Cool och färgstark är du redan, oavsett vad du har på dig! :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det blev visst det :-) Åh tack!!! Kram

   Radera
 2. Snygga kläder du köpt. Du får nog hjälpa mig träningskläder / Kram M.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass