Dagens reflektioner so far...

  • Bröd är himmelens gott. Speciellt nybakat surdegsbröd men ärligt Jensen är det värt att ha ont i magen i 3 timmar efteråt?
  • Det är bra för mig att promenera. Det passar mig mycket bättre än löpning! Samma friska luft men för mig mer meditativt vilket är vad jag behöver för att stilla en hjärna där det alltid är full fart. Och det sliter inte på min kropp. Likaså tidigare har jag alltid lyssnat på ösig musik men dagens upptäckt är att jag ska lyssna på lugn musik. Rogivande, jag samlar energi, rensar tankarna samtidigt som jag rör på mig. Win - win liksom :-)
  • Jag älskar att peppa och pusha andra när de tränat tex på mina kettlebellspass. Men jag älskar ännu mer att träna själv. Blev så himla besviken idag när jag insåg att jag ska hålla ett pass den 6 juni vilket gör att jag inte kan vara med "Actic Training Day Outdoor Edition" i Skrylle. Verkar så himla skoj och nu sitter jag och slår på mig själv för att jag tackat ja till att hålla ett pass just den dagen. Jag vill ju också leka!!!
  • Blev uppringd imorse utav Caroline på Itrim. Hon ville att jag skulle gå modevisning med Itrim på Stortorget i Lund nästa onsdag. Kuligt tyckte jag och tvekade inte ens. Tyvärr är det samma tid som min föreläsning så av det skälet fick jag tacka nej :-( Men jag har ju kommit en bit när jag inte ens nojade över att ställa upp utan såg det som självklart att utmana mig själv.
  • Funderar över min föreläsning och jag kommer ändra en hel del från sist jag höllt den. Slog mig bl.a. att om 2012 var året då jag lärde mig hur kroppen fungerar - både näringsmässigt och motionsmässigt. Så är 2013 året då jag lär mig hur min knopp fungerar. Och jag är övertygad om att det kommer ge mig sista pusselbiten dvs de 3 M:en - Mat, Motion och Mentalt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass