Stoltaste hönsmamman ever!!!

I torsdags visade ju kalendern den 2 maj och starten för stadskampen i Vår ruset. Efter att jag svängt inom Spoons för att hämta tomatsoppa så körde jag till Malmö. Var där redan vid 16-tiden och träffade vår kontakt David som fixat allt det praktiska med laganmälan och tält. Fixade lite med soppa, melondricka, proteinbars etc så det skulle se fint ut till laget och våra minglare kom. Tyckte att jag fick till det med småmedel :-)

En efter en kom tjejerna i laget och till sist var vi alla samlade. Alla med lite pirr i magen men framför allt förväntansfulla och som vanligt på glatt humör. Det är faktiskt största behållningen från detta äventyr - träningsglädjen och att vi alltid peppar och stöttar. Efter mingel i tältet, lite extra pepp och kramar så skickade jag iväg laget till uppvärmningen och starten. Pang sa det och så var alla iväg...

Jag gick runt lite på området, hämtade picknick-kassen till gänget och efter typ en kvart säger speakern att nu är första tjejen på väg in i mål. What? Ettan kom in på strax under 17 minuter... Stannade kvar i målfållan och spanade ivrigt efter mina tjejer. Som jag tjoade och skrek när de kom in en efter en!!! Alla andra i fållan stirrade på fånen men hallå är man coach ska man väl heja på sitt team och ge dem sista umpfet in i målet? Så jag klappade och skrek som en galning :-)

Alltså jag är så otroligt stolt över #teammalmö! Tjejerna har åstadkommit något stort och jag kunde riktigt se glädjen och stoltheten i deras ansikten när jag kom tillbaka till tältet för kramkalaset. Varje lagmedlem var så nöjd med sin insats och det ska de verkligen vara. För jag är ju den stoltaste hönsmamman ever!!! Titta bara på följande resultat för varje medlem - deras målsättning mindre än 6 veckor sedan och deras resultatet i Vår ruset:

Anett
Målsättning: 35 minuter idag men vill ner till runt 32 minuter, Officiell tid: 32.34
Camilla J
Målsättning: Ta mig runt under 45 min, Officiell tid: 41.07
Camilla K
Målsättning: Så nära 30 minuter som möjligt, Officiell tid: 27.56
Carina
Målsättning: Hitta tillbaka till löpningen, så nära 30 minuter som möjligt, Officiell tid: 30.56
Emma
Målsättning: Förbättra tekniken för att bli snabbare, Officiell tid: 27.13
Pia-Karin
Målsättning: Komma igång med löpning, spring kring 35 minuter, Officiell tid: 38.11

WOW och jag vill ge extra tack till löpcoacherna (Suz, Kenneth, Anna och Pernille) som har hjälpt oss att förbättra tekniken vid fyra olika träninsstillfällen i Lund och Malmö. Vi har kört backintervaller i St Hansbackar, intervaller i Pildammarna samt övat på nerför branta backar och olika steg på Bulltofta. Inte bara jag och #teammalmö utan alla möjliga tjejer som vi har känt sedan innan eller helt nya bekantskaper som vi fått via vår fb-grupp. Så otroligt kul och som jag skrivit tidigare alltid med glada skratt!

Ytterligare ett tack till Malin på BABY och David på marathon.se för möjligheten att delta i denna stadskamp. Vem kunde tro det för två månader sedan att bloggerskan Jensen skulle ut i löparspåret igen? Inte denna i alla fall :-) Även stort tack till de generösa företagen som peppar tjejerna lite extra med goodies. Spoons med soppor, Blending Bliss med pajmix, Vitamin Well med senaste drickan, Andmotion och Reztart med proteinbars!!! 

Vet även att Mindmoves och Svensk Hälsokost har skickat godsaker så #teammalmö vi kan ju inte sluta här eller hur? Nä vi fortsätter faktiskt äventyret. Tjejerna har fått blodad tand och har anmält sig till andra lopp den närmaste tiden. Så #teammalmö fortsätter med löpningen och snart kommer jag lägga ut kommande träningstillfällen m.m. här i bloggen. Därför kom tillbaka och likaså kolla här: http://www.facebook.com/ButterflyTina

Fina BABY-skylten!

Blåsande tält men det stod kvar... 

Påbörjat pysslet

Lite tomt fortfarande på området Goodiebags an mass...

Målet!!! 

Scenen och Blossom värmer upp 

Goda soppor från Spoons 

Melondricka från Vitamin Well 

De tre första minglarna fick pajmix från Blending Bliss 

Och proteinbars från Reztart 

Camilla K visar stolt upp den fina Vår ruset tröjorna laget fick

Mingel... Laddat lag innan start! 

Uppvärmning 


Startskotten går 

Nämen titta vad jag hittade 

Överlyckligt lag efter målgång!!! 

Och coachen fick finaste ljusen utav laget som tack :-)

Vår ruset tröjan - tack David! 

Coachjackan - fattas 3 centimetrar runt rumpan och höfter för att coachen ska kunna knäppa den men kanske till nästa år :-) Tack Helly Hansen för fina jacka!!! 

Lugnet innan stormen utav tusentals kvinnor...

Kommentarer

  1. Snyggt kämpat team Malmö!

    SvaraRadera
  2. Åh, vad kul! Härligt att det gick så bra för alla deltagarna! Nu längtar ju ännu mer tills det är dags för TeamUmeå :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass