Fredagsfys i trädgården

Ikväll hade jag bestämt date med instruktörskollegan Nellie. Hon kan nämligen yoga och jag vill lära mig mer och lite trix med bellsen var något som jag kunde erbjuda i ersättning :-) Tanken var att vi skulle vara på Studio S men Nellie ringde och förslog uteträning. Så då bidde det här hemma i Hjärup som en lösning. Hyfsat soligt när vi började men sen blev det kyligare. Dock alltid skönt att få frisk luft. Den varan kan det väl aldrig bli för mycket utav...

Nellie hjälpte mig jättemycket och nu känner jag mig redo att testa yoga på riktigt ute i verkliga livet. Nu har jag fått testa berg, hundar, krigare, solar, barn och jag vet inte alla positioner... Visst hälen trilskas så skor är ett måste och svanskotan gör mig lite handikappade i vissa rörelser. Men efter Nellies lugnade ord och tips så tänker jag ge detta ett ordentligt försök. Jag väljer att satsa på detta för att bli bättre på annan träning och för att jag behöver lugnet i knoppen samt lära mig att andas djupt.

Därför är planen att köra igång med PT-Katarinas övningar samt Nellies barn och hund-övningar imorgon. Nästa steg är att testa yoga på Actic Högevall i första veckan i juni. Så påminn mig nu och jaga mig om jag backar ur! Det var ju lättare träning ikväll men jag känner framför allt att ryggen har fått sig en dust. Och jisses vad det kräver styrka att göra de olika rörelserna. Plus att som Nellie och jag konstaterade yoga och kettlebells är ju den ultimata kombon!!! Därför kommer vi nog hitta på något kuligt tillsammans efter sommar där kanske du vill köra denna kombon med oss. För att liksom vi idag testa på de olika träningsformerna i en avslappnad miljö.

Jag är nog redo men snart var alla kettlebells ute på gräset :-)

Hunden och ja inte lika rörlig som Nellie men jag känner ju stora framsteg sedan jag gjorde detta på BodyBalance-pass för hundra år sedan 

En utav krigarna 

Nellie testar att svinga med två kettlebells för första gången och de riktiga bellsen som hon inte är van vid. Fast det klarade hon strålande! 

Joho jag kan visst då lyfta två jag med :-) 

Sedan fick vi ju svinga lite i takt för kameran 

Från fredagsfys till fredagsmys - by the way ramslök är starkare än vad man tror så man ska visst var lite sparsam med den i salladen. Men gott var det!!! 

Kommentarer

 1. Åh va roligt! Jag skulle verkligen också behöva Yogan, tror det är bra för allt och alla! Stel i heela kroppen efter all pump, step och attack. Så kul att se er köra! Kämpa på Tina!
  Kram Sara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är bara att inse att det gör nytta och just do it :-) Tack Sara för ditt pepp!!! Kram

   Radera
 2. Tack för idag Tina! Hoppas vi ses snart igen. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv! Jamen det gör vi väl! Kram

   Radera
 3. Svanskotan? Hälen? Vad har du för problem?
  Jag undrar om vi lider av samma sak, när vi har ont på samma ställen :0)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vet inte vad dina problem är men jag har helt enkelt suttit itu min svanskotan för att jag var för tjock. Hälen densamma så lider gör jag men det är ingen sjukdom...

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass