Here we go again...

Fick ett meddelande på min mobil idag när jag var i skolan. Nämligen från Itrim Lund. Med tanke på dramat sist så ville Monica meddela mig att min hälsocoach Caroline har slutat. Inte för att jag har ett möte bokat i närtid. Jag var ju där i fredags och gick strålande glad därifrån. Vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta som man säger. Känns ju inte bra på något sätt för det får ju mig att undra om Therese som är vår gruppcoach kommer stanna...

Å andra sidan så känner jag mig ju just nu stark men allt sådant kan ju ändra sig. Det vet jag av erfarenhet. Undrar också hur det kommer gå med alla grupper och samtal för med färre människor som ska "ta hand om oss" Itrimmare så påverkas ju kvalitén. Dvs hur många samtal/människor/träffar kan man rimligen hinna med på ett bra sätt. Naturligtvis antar jag att man rekryterar in nya coacher som kan stötta oss medlemmar. Fast sådant kan ju ta tid.

Åter igen detta handlar så mycket om förtroende och tillit i sådana här situationer. Samt att förändra sin livsstil är oerhört känslomässigt på alla möjliga sätt och man är inte alltid i sin mest "stabila form" om vi säger så. Dock är jag väldigt tacksam att denna gången blev jag meddelad om förändringen och säker på att det ordna sig på något sätt. Så jag tänker play it cool, invänta och se vad som händer. Håll tummarna är du snäll!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass