Mer goodies till #teammalmövårruset

Igår eftermiddag hämtade jag ut ett paket från Mindmoves till #teammalmövårruset. Så tjejer nästa gång vi träffas och tränar ihop så kommer jag med mera goodies :-) Fina tröjor i grått och rött. Dock kommer vi till ett av mina hang-ups. Får rysningar så fort jag ska prova träningskläder som skickas/ges till mig utan att jag fått prova innan. By the way gäller även postorder dvs jag beställer aldrig något online om jag inte redan vet att det passar mig. Läs vad jag skrivit om detta tidigare här: http://www.butterflytina.com/2012/09/ar-det-verkligen-for-alla.html

När jag såg att det fanns bara M och L medskickat så sjönk mitt hjärta lite. Jaha ännu något som inte kommer passa. Nu behöver jag ju inte oroa mig över det då det kom 6 tröjor och jag har 6 tjejer i laget så of course går det till mina underbara tjejer. Men jag tänkte prova bara för att se om jag kunde ha den. M satt tajt som korvskinn. L funkar men sitter tajt och obekvämt om armarna pga sömmarna. Är ju samtidigt jättetacksam för det märks att det är fin kvalité på tröjorna!!! Så stort tack till Mindmoves för det fina paketet!!!

Som julafton varje dag nu ju :-)

Fint brev från Anders och Hans på Mindmoves 

M och L tröjor - jättemjuka!

Ser rosa ut här men på fg bild ser ni att den är mer röd 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass