Folkfest i Skåne

Festligheterna här i Skåne har redan börjat inför the grand final på lördag. Tänker du går på något utav det? Jag svänger nog förbi den internationella food market på Mårtenstorget under veckan. Hade jättegärna varit med på zumban på lördag men då är jag busy med mina egna festförberedelser. Ska ju bjuda 12 andra tjejer på Mello-fest på lördag! Kul!!!

Så denna veckan blir lite busy med gruppträff med Itrim ikväll, föreläsning på onsdag, kettlebells på torsdag och där emellan handla, fixa mat och duka fint. Tur jag har en snäll make som fixar städningen!!! Och by the way känner mig väldigt hedrad att Eurovision kör fjärilstema i år till min ära! Tack Christer :-)

Kolla här på alla aktiviteter:
Lund
Malmö

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass