Idag blev det lunchpass

Eftersom Itrim Lund har börjat med gemensamma pulspass på fredagar kl 12 så måste det ju testas. Man ska inte klaga på utbudet om man inte själv infinner sig tycker jag! Sagt och gjort idag infann sig jag och kompisen Rebeca redo för att ösa på. Blev hyfsat svettig men min puls samarbetar inte. Ligger stadigt mellan 110-130 på de olika stationerna medans de andra ligger högre. Jaja jag körde ju på i alla 30 min så jag är nöjd.

Tyvärr kan jag inte gå de kommande fredagarna pga jobb men kan nog tänka mig att gå dit och köra själv nu när jag är gymlös... Tänk att igår gick mitt Studio S kort ut. Varit medlem sedan 2007/08 och under tiden också varit en turne på numera Nordic Wellness. Men from idag så finns inget giltigt gymkort att tillgå förutom Itrim då.

Känns helt rätt än så länge och första veckan i juni ska ju Actic Högevall testas för att se om det kan passa bloggerskan. Dock kommer jag inte införskaffa ett nytt förrän efter sommaren. Och det är ju inte så att jag kommer sitta på soffan och inget göra. Håller ju mina kettlebellspass, jagar med stegräknaren, har ett suveränt hemmagym med crosstrainer, trx, gummiband och kettlebells samt som skrivet Itrim-gymmet att tillgå. Så jag reder mig nog :-)

Så här glada kan man vara för att man ska träna :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass