Vilken är godast?

Maken och jag har tuggat och tuggat Bounce. Herr Jensen är inte lika kräsen som frugan och gillar pecan och valnöt vilket frugan inte gör därför gillar han alla. Så honom har ni inte mycket nytta av :-) Fru Jensen däremot har några solklara favoriter och några som skickas åt makens håll... Ultimata favoriten är Coconut & Macademia men så älskar jag ju både kokos och nöten. Denna är farligt god och liknar nästan en Delicato fast med good stuff i sig.

Två andra favoriter är Almond och Peanut - lagom sega, vara länge och goda nötter. Lite längre ner på listan kommer Fudge Walnut vilket jag trodde ska bli min favorit. Men den är lite torr jämfört med de andra plus valnötter är inte så goda tycker jag.. Fast ändå helt okej så jag tackar ju inte nej. Näst sist hamnar Spirulina & Ginseng som är lite för "grön" i smaken för mig och sist hamnar Cashew & Pecan men det beror nog enbart på att jag inte gillar pecansmaken. Vilken är din favorit?

Blå, gul och orange = yes, lila = maybe samt grön och röd=njae

Absoluta favvisen :-) 

Kommentarer

 1. Mmmmmm de är ju så goda och nyttiga. Jag gillar som du jordnöt samt cocos och macadamia. Har inte provat allt. Men dessa två är favoriter. Måste köpa hem fler. Ett kanonbra mellanmål tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp kanonbra men lite för goda ibland :-)

   Radera
 2. Kokos och macademia är min favorit!! JAg gillar innehållet i den gröna bollen så därför blir det den också ibland. /teamUppsalacoachAmelie som inte får kommentering att funka annat än som anonym

  SvaraRadera
 3. Den där cocosbollen är ju smaskig men jag gillar för all del också Fudge Walnut. Hur funkade det att handla på den där webshopen - med frakt och tull och sånt? Känner mig sugen på att beställa ett par hela lådor i stället för att ströhandla...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inga problem man väljer land så att frakt etc anpassas. Tog inte många dagar innan jag hade leverans så testa vetja!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass