#teammalmövårruset goes movie stars...

Idag var det dags för #teammalmövårruset att samlas igen. Några bortfall pga sjukdom men 5 utav oss samlades åter igen vid St Hansbackar i Lund. Vi skulle nämligen spela in en liten snutt film som vårt slutbidrag i stadskampen. Fint uppklädda i vår Vår ruset tröjor så trotsade vi ösregnet. Efteråt körde vi ett kortare löppass mest bara för vi var ju ändå ombytta och lite mer vatten gjorde varken från eller till :-)

Nu har coachen tagit en varm dusch, lagat och ätit omelett, packat om träningsväskan för ett PT-pass och ett kettlebellspass imorgon. Med en stor kopp te ska jag nu fixa ihop morgondagens kettlebellscirkel - puh det är något varje dag... Men väldigt nöjd är jag för två saker. Dels var det så kul att träffa tjejerna igen för det är alltid så glatt och dels för att jag kunde knäppa löparjackan i storlek L som jag fick från Vår ruset. Hallå jag kan dra upp dragkedjan på en ostretchig löparjacka i storlek L!!! Har aldrig hänt och i början på maj fattades ju typ 2 centimetrar - tjoho säger denna!

Tappra Pia-Karin, Carina, Camilla K och Camilla J!!!

Första tagningen... 

Efter uppvärmning och lite stretch så körde vi lite i branta backen... Som vanligt får vi alltid kommentarer från andra att vi verka ha så kul :-)Hugo hejade upp mamma hela vägen! 


Coachen prövar en ny pose uppmuntrad utav tjejerna...
OBS! LÖPARJACKAN ÄR KNÄPPT...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass