Datordag...

Hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen har jag suttit i skolbänken. Jobbar ju på att lära mig Photoshop. Väldigt kul men trixigt. Fast jag har redan lärt mig mycket. Lite jobb framför datorn på det och nu sista finputsningen på min föreläsning till imorgon. Så mycket tid fram bildskärmar idag. Men imorse fick jag till ett hyfsat bra styrkepass hemma och stegen är avklarade så jag är ändå nöjd. Mindre nöjd med den friterade lunch jag intog och fortfarande tuggar på känns det som men jaja that's life!

Lite pirrigt inför imorgon och jag hoppas någon dyker upp...

Kommentarer

  1. Jag kommer / Kram M.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det gjorde du vackra Margaretha!!! Och alltid lika kul att se dig!!! Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass