Supergoda fröknäcke

Utav underbaraste Lotta fick jag fröknäcke hon hade bakat till mig efter föreläsningen i onsdags. Blev så glad för ni ska veta Lotta kommer en vacker dag vinna Hela Sverige bakar (kom ihåg var du hörde det först...). Lika ofta som jag postar träningsbilder postar Lotta kakor så vi jämnar ut universum kan man säga :-)

Och när jag öppnade locket på den fina burken så luktade det så ljuvligt. Gluten- och sockerfria!!! Var tvungen att smaka direkt när jag kom hem. Fram med Bregotten och mums vad gott det var!!!! Salt, knaprigt, mumsigt och allt!!! Maken älskar sådana här grejer så han fick smaka men nu har jag gömt burken. Annars kommer den vara tom nästa gång jag öppnar locket...

Titta bara vilken ljuvlig burk

Mums!!! Lotta har utlovat receptet så jag lägger ut det här när jag har det -ok?

Kommentarer

  1. Kan det vara samma som jag bakat? Kolla bloggen sis!! ❤❤❤❤www.angel19.se

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass