Mör Jensen

Sitter nöjd på jobbet efter PT-passet imorse. Trots att det var stressigt att få med all packning inför dagen och kvällen (sticker ju direkt till Malmö och Vår Ruset från jobb) så är det alltid så rofyllt att gå igenom ett morgontyst Lund. Väl framme och installerad så blev det en nyttig och rolig timme med PT-Katarina.

Första frågan efter lägeskontroll - jaha har du strechat något... Hmm näe fick jag ju erkänna :-( Jaja efter uppvärmning med knäböj, utfall, boxslag och björngång så kan ni tro jag fick stretcha och mjuka upp kroppens rörlighet. Alltså jag kan ju bara konstatera att detta verkligen är något jag måste jobba på...

Efter mera rörlighet med pinne, overhead squats och superman så var det flåsets tur att sättas på plats. Dagens utmaning var 4 olika övningar i tabata-intervaller. Planka på tå 20 sek ggr 8 - trodde ärligt att jag skulle sjunka ner på knä efter två stycken men gav mig fasiken på att klara en till och en till. Helt slut efter de åtta intervallerna men stolt - jag gjorde dem på tå :-)

Efter det en favorit i form utav sumo squats med high pull. Här fick jag lite återhämtning även om det sög bra i kroppen på de sista intervallerna. Över tills kettlebellssving a la tabata dvs åter igen 20 sek arbete 10 sek vila ggr åtta. Kunde hålla jämt tempo men körde bara med 8 kilos för att orka. Fast fick upp svettningen och flåset.

Det hela avslutades med mountain climbers i intervaller. Puh helt slut fast jag inte kan göra dem enligt konstens alla regler. Speciellt framsida lår - kan ha något med det där styrketräningspasset igår på Studio S också. Helnöjd med dagens pass och hela kroppen är skönt mör. Framförallt känns det att höftböjarna och rumpan har tänjts ut på ett bra sätt. Me like it!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass