Jag är HELNÖJD!

Ikväll har jag varit på den tioende gruppträffen på Itrim. Har 100% närvaro än så länge och planen är att hålla den statistiken. Jag tror nämligen att detta kommer vara en del utav min framgång så jag gör allt för att prioritera dessa tillfällena. Invägningen idag gick väldigt bra. Nej jag har inte gått ner mer men det är det jag är nöjd med :-) Jag ligger stabilt på 77 kilo men fettprocenten går ner och musklerna ökar. Inte mycket men dock. Märker dock att jag är tightare i kroppen.

Är också otroligt nöjd med att jag är sticking to the program dvs mitt facit. Jag har inte rört socker  a la godis, kakor, choklad, läsk eller vad det nu kan vara under detta året. Och det ska jag fortsätta med! Jag tränar som jag ska och ökar på styrkedelen. Jag går mina steg och framför allt jag jobbar med knoppen dagligen. Varför, hur, vad, när etc. Noterar, analyserar och förändrar. Jag håller mig till min kalorinivå och gör mitt bästa för att de ska vara så nyttiga som möjligt dvs hellre grönsaker än snabba kolhydrater.

Så jag är HELNÖJD med mig själv och ska fortsätta på denna banan. Dagens ämne var - du bestämmer! Och det är helt rätt. Vi är ju alla ledaren utav vårt liv och våra val. För första gången i mitt liv känner jag verkligen att jag är the boss. Det är jag som bestämmer hur jag ska leva mitt liv, det är jag som bestämmer vad jag stoppar i munnen, det är jag som bestämmer hur jag ska må, det är jag som bestämmer vilken träning jag utför, det är jag som bestämmer hur mina känslor bearbetas, det är jag som bestämmer...

En reflektion från kvällen är också hur styrkt jag känner mig när jag träffat mina gruppkompisar. Vi sitter ju i samma sits. Och även om vi är olika så är vi väldigt lika. Därför är det så skönt när alla delar med sig och vi kan alla lära utav varandra. Som någon sa - vi borde ha dessa mötena varannan dag så känslan håller i sig. Vi skojade om 48 timmars effekten :-) Men det är här jag hoppas att facebook-gruppen kan komma till mer nytta dvs att vi kan stötta varandra mellan gruppträffarna. Vi får väl se.

Ikväll går jag och lägger mig med stärkt självförtroende och tillit till mig själv.
Jag bestämmer!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass