Kokar du?

Dagens eftermiddagsmellis bestod utav kvarg med lite ekologiskt vaniljpulver i. Nej inte det vita utan de små svarta. Till det uppvärmda hallon och blåbär. Mums! Och att sitta i solen och äta det i linne gjorde det inte mindre mumsigt. By the way kokar ni era frysta bär? Pratades ju en del om det för ett tag sedan men inte nu längre. Eller var det ett specifikt parti utav bär? Nåja idag tog jag inga chanser men vem orkar göra detta i längden...


Du måste testa detta. Funkar bra som frukost också och du kan ju tex hacka ner lite nötter för crunch.

Kommentarer

 1. Nope, kokar inte. Men så äter jag inte bär så ofta heller.

  SvaraRadera
 2. Nej, jag kokar inte. Jag vill ha dem kalla!! Så jag chansar... och än sålänge mår jag bra. Efter typ miljoner paket...

  SvaraRadera
 3. Japp, men det brukade jag göra även förut. Mest för att jag brukar mosa ihop och sila dem så att det blir som en sås att ha på yoghurt o d. Jag blir nämligen helt tokig på att hallonkärnor fastnar i tänderna överallt ;-) Kokar upp mycket på en gång, silar och fryser in i småburkar. Sedan värmer jag i mikron och häller på och toppar med pumpakärnor. Mums! :-)

  SvaraRadera
 4. Precis jag kommer nog också chansa. Smart tips Lotta!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass