Dagens träning

Imorse var jag på Studio S redan vid kvart i 9. Skulle inte köra mitt cirkelpass förrän kl 10.10 men ville hinna med lite egen träning innan. Satte upp alla stationer med lite olika goodies tex kettlebells, pilatesboll, TRX, medicinboll och stegen. Vet ju inte hur dessa passen brukar köras men jag gör på mitt sätt :-) Så det blev 12 stationer med varierande övningar såsom burpees, marklyft, svingar, stegkombinationer, ball slams. Upplägget: kort introduktion, uppvärmning och sen blev det tre varv a la 1 minut aktiv och 15 sek vila/byte för att avslutas med stretch.

Dagens egna träning blev 10 min rodd, lite pinne, marklyft, framsida lår, svingar, latsdrag, bröst, biceps och triceps. Plus 40 min på löpbandet efter cirkelpass för att jaga steg. Efter en dusch så körde jag hem väldigt nöjd. Och jag tror cirkeldeltagarna blev nöjda också - det vart i alla fall vad de sa när de lämnade salen. By the way det är ju här på Studio S i Staffanstorp som jag ska hålla min föreläsning nästa onsdag. Kommer du?

Roligheter väntar...

Och från andra hållet... Tror deltagarna gillade att få testa TRX och kettlebells. Det som frambringade flest leende - stegen och ball slams :-) 

Fina Studio S gymmet som jag av någon anledning hade alldeles för mig själv


Underbara Elise jobbade idag. Alltid ett leeende och hon är en grym instruktör! 

Nämen vem är det här? 

Kommentarer

 1. Vad kul att deltagarna fick prova på lite nytt. Jag önskar att jag varit med. TRX och Kettlebells är helt klart favoriter. :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha lite svårt när det vart dig jag vikade för :-) Kram

   Radera
 2. Tack för ett grymt pass i lördagsmorse, träningsvärken på baksidan av låren ger sig till känna vid varje steg jag tar.. Skönt!!

  Kram Henrika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul Henrika att du hittat hit och största tacket för din kommentar. Den gjorde mig glad!!! Grymt jobbat i lördags! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass