Test utav Vitargo-bars

Vid vårt senaste träningstillfälle inför Vår Ruset så hade Andmotion så snällt skickat proteinbars för oss att testa. Jag fick möjligheten att prova alla de fyra smakerna: Även om jag helst äter bars med minimalt socker och tillsatser så skulle jag ju ljuga om inte andra bars också slinker ner. Min favorit blev denna: http://andmotion.se/endurance-bar-65g-cruncy-caramel/p/10523. Väldigt söt men med tuggmotstånd och crunch samt att mättnadskänslan varade länge.

Denna http://andmotion.se/complete-bar-65g-chocolate-caramel/p/10525 kändes mest som att äta ett vanligt choklad. Vilket inte kändes så bra för mig personligen då jag var ute efter energi i samband med träning - nu kändes det mest som att äta snask framför TV:n... Vanilj-baren och choklad-baren var helt okej att käka. Kanske lite torra men det brukar just den typen av bar vara. Så beroende på vad just du är ute efter inför och efter träning så kan det ju vara värt att testa Vitargo!

Denna rekommenderar jag!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass