Förbättringsfasen...

Ikväll så infann jag mig på Itrim Lund för gruppträff 11 stod på schemat. So far har jag 100% närvaro och det tänker jag fortsätta med! Vi fick reda på att nu from nummer 11 så är vi i förbättringsfasen. Jojomensan där ser man :-) Som alltid väldigt trevligt att träffa min grupp och att vi delar med oss. Jag känner mig alltid lite stärkt efter dessa träffarna och har alltid något att fundera på dvs enbart nyttigt för mig!

Idag pratade vi om goda vanor och hur man ska uppnå och behålla dem. Inte alltid det lättaste men helt klart värt det. Tydligen visar forskning att för att få resultat så gäller detta: daglig motion 60 min, minska kcal/fettintag, frukost, regelbundna måltider, regelbundna vägningar, små (inte stora) återfall. Likaså att det tar 1-5 år att förändra ett beteende dsv det tar tid och man måste ha tålamod.

Andra tips var att tänka på sina matinköp tex veckoplanera sin mat och veckohandla, rensa ut skåpen hemma på onyttigheter, bara köpa hem nyttigheter, inte handla hungrig, läsa innehållsförteckningar. Vad det gäller vikten så diskuterade vi att väga sig regelbundet, sätta en klar ram (ca 3 kg) och använda Itrims målsnöre. Det ska jag nog be om inför semestern i Skottland...

Dagens fokus

Och äntligen fick jag tag i Jennys bok - ser verkligen fram emot att läsa den!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass