Busy Vår ruset coach

Jag gör ju inte det lätt för mig alltid :-) Samtidigt tycker jag det är himla kul att fixa och trixa. Därför har jag ordnat lite rolig spons till Vår ruset tjejerna i #teammalmövårruset och de tjejerna som hänger med på våra gemensamma träningstillfällen. Lite som en extra boost. Igår morse var jag hos Cecilia på Blending Bliss och hämtade den senaste mixen hon precis har lanserat. Ett glutenfritt pajskal som jag verkligen ser fram emot att testa. De som deltar på passet i Pildammarna imorgon kommer få vars en mix att testa själv och jag hoppas att de kommer gilla det.

Efter jobb igår var det sedan dags att köra till Staffanstorp för att hämta ett paket från Andmotion. Emma hade skickat proteinbars från Vitargo till tjejerna som springer med mig nästa söndag. Snällt så se till att ni anmäler er! Och det är inte slut där för precis plingade det på dörren. Bud från Camilla på Vitamin Well. Tur man har ett flexibelt jobb och kan jobba hemifrån för att vänta på godsaker. För in genom dörren kom en stor låda med senaste smaken i form utav melon - tack så mycket! Om du inte vill missa den så är det till detta tillfället på måndag som du ska anmäla dig.

Massa fina mixer som är glutenfria! Snart ska jag testa!Proteinbars att utvärdera i olika smaker. Kommer mer i bloggen om dem vid tillfälle.Och melondricka i ett stort lass. Måste ju självklart också testas!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass