Har du tävlat?

Är väldigt sugen men storstan är ju lite långt ifrån södra landet jag bor i :-) Har du tävlat än? Om inte så har du ju några dagar till på dig!

http://www.tv4.se/biggest-loser-sverige/artiklar/t%C3%A4vla-om-personliga-tr%C3%A4ningstillf%C3%A4llen-med-biggest-loser-tr%C3%A4naren-m%C3%A5rten-nylen-515d6a4c04bf722977000028

Kommentarer

 1. Så less på att folk alltid utgår fr att ALLA har FB...

  SvaraRadera
 2. Suz om jag ska vara riktigt ärlig gör jag detsamma och avstår man att ha en fb-profil så väljer man att stå utanför i tex tävlingar, umgänge etc. Dvs ett fritt val att vara med eller inte - upp till var och en.

  SvaraRadera
 3. Jag brukar alltid ha alternativ så att alla kan vara med oavsett om det är en tävling, bloggträff, träningsevent etc. För mig är det inte en självklarhet att alla ar FB och visst väljer man fr att avstå själv men man kanske inte ska få stå utanför pga det?

  Att välja att stå utanför umgänge? Ja så kan man också se på det. Jag tycker det är konstigt att umgänget är baserat på FB.


  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass