Jag är perfekt...

...eller ja idag tycker jag det :-) Precis hemkommen efter mitt Itrim-möte med Caroline dvs hälsouppföljningen efter 12 veckor vilket bidde 15 veckor :-) Strunt samma för det är resultatet som räknas! Resultatet från mina första 12 veckor a la bloggen kan du läsa om här: http://www.butterflytina.com/2013/03/12-veckor-med-itrim.html Tillbaka till dagens möte...

Efter lite prat om hur det har gått, om det finns några issues samt kommande förbättringar så togs blodtrycket, midjan mättes samt den där stålplattan besöktes. Trycket är som jag skrev förra veckan perfekt! Midjemåttet är spot on dvs 80 cm. Det är liksom värdet man helst inte ska överstiga  (startade på 90 cm). Och stålplattan visade åter igen på normala resultat dvs jag har behållit alla mina muskler och tappat i fett. BMI från fetma till överviktig. Så idag anser jag mig vara perfekt i alla möjliga aspekter!!!

Nästa coachmöte är bokat till exakt om en månad den 17 maj. Fram till dess äter jag Varierat enligt 2 vanliga mål mat och två ersättningar. Nu ska jag också öka på den ombytta motionen - tjoho!!! Ska köra en testvecka på Actic Högevall efter Vår ruset och på fredagmorgon har jag möte med en eventuell ny PT. Hmm blandade känslor inför det sistnämnda. Saknar ju min fantastiska PT-Malou något enormt men måste hämta ut de 23 timmarna enligt avtal. Så håll gärna tummarna för mig på fredag kl 7.30 om du är vaken.

Jag behåller mitt mål om 10000 steg per dag samt fortsätter med den mentala träningen. Både dessa har jag blivit lite smått beroende utav för att må bra dvs frisk luft, rörelse, komma ner i lugnare tempo och göra min hemläxa med tex ORKA. Likaså övertygelsen om inget socker, matlagning är min nya hobby och veckoplaneringen ska genomföras. Plus checken mot Shapeup club vad det gäller kaloriintag samt portionsstorlek. So I am sticking with the program och tar detta ett steg i taget på lång sikt!

Kommentarer

 1. Jaaa! Tina - du är verkligen perfekt! Kram

  SvaraRadera
 2. Ing-Marie, Åkarp17 april 2013 kl. 21:55

  Stort grattis!! Så bra kämpat!! Håller med om att ett projekt i vår nivå kräver planering- på alla nivåer! Alla bitarna är lika viktiga. Så glad för din skull och gläds med dig. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ing-Marie! Ja du vet ju hur det är :-) Är så glad för din skull och du är en vinnare... Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass