Kände mig fin!

Igår skulle vi hem till min kusin i Kävlinge på middag. Alltid lika trevligt och extra igår för de har precis skaffat valp. Jag är ju en sucker för hundar så såg fram emot lite valpgos :-) Innan på dagen efter löpträningen hade jag varit inom Malmströms & Co för att hämta mina byxor som blivit uppsydda. Ett par svarta jeans och ett par svarta finbyxor från Zizzi som jag köpte för någon vecka sedan.

Och det blev perfekt så igår fick finbyxorna på med ett rosa glitterskärp och kofta. Kände mig väldigt fin i min outfit. Dock satt byxorna lite tajtare någon timma senare när jag glufsat i mig tacos och kycklingfaijtas. Så himmelens gott vart det men just nu är ju allt jag äter - det godaste jag ätit :-) Fast jag drack vatten till och rörde inte efterrätten, chipsen, ostbågarna eller lösgodiset. Räknar det som utmärkt protein- och kolhydratsladdning för dagens kettlebellspass...

Kände mig fin fast det är nog svårt att se hur byxorna se ut egentligen :-)

Kommentarer

 1. Du är jätte fin Tina kram Cee

  SvaraRadera
 2. Mycket snyggt! Du blir mindre och mindre/Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar M - ja det är ju det som är meningen :-) Kram

   Radera
 3. Faan vad snygg du är!!!!!!! Galet stolt och glad över dina framgångar.
  Kram angel19.se

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass