Senaste Vår Ruset statusen från Emma

Kvällarna är ljusare och energidepåerna fylls så sakta på. Det går inte att skylla uteblivna träningsrundor på ljuset längre. Dock går det fortfarande att beskylla Maken för min uteblivna träning. För det känns inte rätt att lägga den skulden på barnen, speciellt inte eftersom det är deras blotta existens som sätter käppar i hjulet för löprundor.

Då får man hitta andra träningsmetoder, vilka inte kräver att man avlägsnar sig från tomten. Träningsmetoder som ändå ger något, som gör att det känns som att man har tränat. Att kroppen faktiskt fått arbeta. Den typen av träning är faktiskt tillgänglig, mycket tack vare vår PT. I kombination med Makens födelsedagspresent till sig själv mig.

Det hela går ut på att man hänger upp ett antal remmar på lite höjd. Remmarna är av mer avancerad art och försedda med såväl säkerhetsspärrar som handtag. Utöver det så finns det karbinhakar och andra fästen. I dessa hänger man sig sedan på hundratalet olika sätt. Alla sätt syftar till att orsaka smärta på kort sikt men njutning på lång sikt. För, som vi brukar säga, smärta kan också vara skönt.

Vi kallar redskapet Mr Grey, efter romanfiguren i "Femtio nyanser...". Andra kallar det för TRX ®
Så det är vad jag har gjort i veckan för att komma i form till Vårruset. Jag har umgåtts med Mr Grey i trädgården för att stärka såväl mindre som större muskelgrupper. Med tanke på den omänskliga träningsvärken jag hade på onsdagen, efter att ha haft uppehåll från Mr Grey i nästan en månad, så måste jag nog klassa träningen som lyckad.

I morgon ses vi igen, Mr Grey och jag, precis innan skymningen faller.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass