Veckoplaneringen avklarad!

Kommande vecka är nu planerad vad det gäller matintag och inköp. Sen visst kan saker och ting ändras men det ska inte finns ursäkter för dåliga val pga att jag inte planerat och prioriterat. Både måndag och tisdag blir det rester kombinerat med nytt dvs salladen, lax, sås är redan klar i kylen och jag har precis ugnsstekt kycklingfile till tisdag. På tisdagkväll blir det mer matlagning för på onsdag ska Bokklubben komma på besök. Tänkte då göra morotsoppa med ingefära från "Annas mat". 

Första receptet därifrån så det ska bli spännande. Tänkte köpa lite surdegsbröd på onsdagslunchen och voila middagen är klar. På torsdag är jag i Malmö hela dagen så då blir det kycklingsallad från Redfellas. Fredagen sopperester tänkte jag och till helgen ska jag göra hemmalagade hamburgare och cole slaw. Frukost är ju enkel eftersom kylen alltid innehåller kokta ägg m.m. Och Itrim ersättningarna ligger också redo. Planerar du din kommande vecka vad det gäller mat och inköp?

Min veckomeny för vecka 15

Senaste kokboken som jag fick rekommenderad. Har du lagat något från den?

Morotssoppa med ingefära, en klick kvarg samt lite pumpafrön tänkte jag. Plus surdegsbröd och Bregott så borde gästerna bli nöjda hoppas jag.

Kommentarer

 1. Vilken bra planering! Har inte sett Annas bok, men det ser himla gott ut :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har lärt från den bästa :-) Himla bra bok med massa härliga recept på god mat som min mycket matintresserad kollega varmt rekommenderade. Så kolla in den!

   Radera
 2. Nu får du börja planera föreläsningar om din mat. Jag är mycket intresserad / Kram M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jo jag får väl utöka repertoaren :-) Förresten blir nog snart föreläsning i maj i Staffanstorp - då får du komma! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass