Ny PT-dags

I fredagsmorse befann jag mig på Fitness24seven i central Lund för att träffa Katarina. Väldigt bra möte tyckte jag även om det kändes märkligt att prata träning med en eventuell ny PT. Jag tror absolut att vi kan komma överens alldeles utmärkt och att hon kan köra skiten ur mig :-) Min fokus nu med PT kommer bli mer på rörlighet och smidighet. Anledningen till det är att jag kör ju mycket styrka och kondis själv men den där rörligheten kämpar jag med...

Men det kommer säkert hända en massa andra saker under passen då hon liksom Malou gillar crossfit och funktionell träning. Om allt går som det ska så kör vi igång nästa torsdagmorgon kl 07.00. Det jag väntar på är om det går att lösa att jag blir utsläppt från gymmet då jag inte är medlem. Katarina pluggar nämligen till läkare och måste iväg direkt efter våra pass. Det vill säga jag vill ju gärna duscha innan jobb och det tror jag också mina kollegor skulle gilla...

By the way nästa vecka är jubileumsvecka på Fitness24seven. Kolla här för Lund: http://fitness24seven.com/2b/uploads/584/schema_lund.pdf

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass