Ompriotering!

Okej som jag skrivit tidigare så har jag den senaste veckan funderat över min fokus och prioritering. I helgen spenderades också en del tid på detta och nu har jag min plan klar. Den är som följer: det har funkat väldigt bra med kosten för mig att fördela den på 5 småmål om dagen var tredje timma de senaste dagarna.

Märker att jag blir lagom hungrig och kan hålla mig till en lagom portionsstorlek samt min kalorifördelning utan att överäta dvs inte över 1000 kalori ena dagen för att nästa underäta med 1000. Hålla blodsockret så jämt som möjligt är min melodi! Plus att kroppen litar på att det kommer mer näring och vågar släppa ifrån sig fettet.

Funkar också utmärkt med träningen så detta är ett vinnande koncept för just mig. Kräver planering såklart och därför något jag måste prioritera. Så fort jag inte gör det hamnar jag i "felmat-träsket", för stora portioner, magont, trött på mig själv-symptomer och fluff på kroppen. Så egentligen mår jag ju som bäst när jag prioriterar dettta och därför väljer jag att göra det. FOKUS!!!

Mitt nuvarande viktmål har jag satt till 74 kilo dvs ett delmål för att återfå fokus och för att bryta ner ett större mål. Blir helt enkelt lättare att hantera för mig. Slutdatum för det mål har jag bestämt ska vara den 14 juni. Dagen innan makens och min gemensamma fölsefest.  Är 47 dagar dvs nästan 7 veckor dit och idag väger jag 77 kilo. Helt rimligt mål if I stick to the plan!

Träningen väljer jag också att omplanera lite - ett steg i taget och inte allt på en gång... Prio nu är att fortsätta som vanligt med undantaget utav en PT-timme i veckan samt att jag ska ta i lite mer på kettlebellsen dvs öka i lagom mängd för mig just nu. Gästträningsveckan på Actic är inget jag måste genomföra just nu utan jag skjuter på den en månad. Stegräknaren är med mig as usual och mentala träningen.

Under den tiden hinner jag avsluta Vår Ruset coachningen som tagit mycket utav min tid. Men det har det varit värt för alla underbara tjejers skull. Jag hinner gästspela på cirkelpasset den 11 maj på Studio S i Staffanstorp och genomföra min föreläsning i lugn och ro den 15 maj.  Men framför allt jag hinner med mig själv! Jag hinner vara så social som jag vill vara plus mysa med maken och hämta kraft inför arbetsveckorna som går i 190. Detta är the plan och jag känner mig redo att ta mig an den!!!

Kommentarer

 1. Glad och härlig blogg! Ser att du har satt upp mellofest i ditt schema, den dagen är det zumba (med mig och tre instruktörer till) på stortorget i Lund, ser att du är skåning så VÄLKOMMEN för ännu mer mello-firande (:

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Oj det lät kul - hur hittar jag mer info?

   Radera
  2. http://www2.visitlund.se/sv/evenemanget/a447446/zumbauppvisning/detaljer?page=2&search=s%3D20130427&filter=a%3D668-2018%3Bd%3D20130427.

   ( ;

   Radera
 2. Det låter som en mycket bra plan Tina! Jag är tacksam för att du vill gästspela den 11e så jag kan testa mina vingar i träängen på Kullaberg. :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Nellie!!! Självklart! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass