Kortleksträning

Om du följt bloggen en tid så vet du nog att jag är en Biggest Loser USA fan... Är nu insnöad på den senaste säsong och måste dela med mig utav ett tips från coach Bob. Under en "sista chansen" träning så utsatte han sitt team för följande jäkligt effektiva och underhållande träningspass: han tog en kortlek där tex ruter betydde armhävningar, spader thursters, hjärter burpees och klöver knäböj, sen drog han ett kort ur leken i rasande fart och deltagarna skulle utföra övningen tex hjärter 4 = 4 burpees eller klöver ess = 11 knäböj osv tills kortleken vart slut. Testa det hemma om du vågar :-)

By the way den svenska version som självklart också måste följas startar den 8 april. Läs mer här:
http://www.tv4.se/biggest-loser-sverige/artiklar/h%C3%A4r-%C3%A4r-deltagarna-i-biggest-loser-tro-hopp-och-k%C3%A4rlek-51519abd04bf720a3b000014

Kommentarer

 1. Åh, då måste du lyssna på Jillian Michaels Podcast- helt fantastiskt!!! Lyssnar på dem varje morgon på väg till jobbet och även på hemvägen på em! kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj det har jag missat. Får jag kolla in - tack för tipset Linda! Kram

   Radera
 2. Bra tips! Alltid kul att få bra tips för att variera träningen lite:)

  SvaraRadera
 3. Jag har sett hela säsongen och jag gillade verkligen det träningspasset- enkelt, effektivt och skitjobbigt! Tyvärr var det synd att jag råkade se vem som vann på Jillians FB-sida.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också sett hela :-) Och ja vet vad du menar med vinnaren men wow vilken förändring. Den kroppen vill jag ha!!!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass