Jag är med PT

Imorse var det dags för premiären med PT-Katarina. Faktiskt pirrigt i magen för nytt gym och ny PT står ju inte på agendan varje dag. Vad skulle hon hitta på med mig? Var ligger damernas? Kommer jag ut med kortet? Men framför allt - vad ska hon hitta på med mig... Efter en härlig stillsam morgonpromenad genom Lund var det dags.

Jisses man skulle kunna tro jag har stelopererat hela kroppen. Men jag efterfrågade ju fokus på rörlighet och det var det jag fick. Uppvärmningen bestod utav knäböj, utfall och boxslag. Efter det blev det olika rörlighets- och stretchövningar för höfter, ben m.m. Bland annat med älskade pinnen och duck walk. Vad är det med djur och träning? Okej om PT-Katarina var en graciös anka så såg jag mer ut som en full anka som vinglande hem sent en lördagskväll...

Passet avslutade med en WOD-liknande 12 minuters utmaning. 10 thrusters med 5 kg medicinboll, 10 åttor med sving med 12 kg kettlebellen, 10 snatchar med 8 kg bell och 10 armhävningar. Så många varv jag hinner vart uppmaningen. Okej om jag inte impade med mina stela höfter så vart nog PT-Katarina lite impad av mina varv och min kämparvilja. För hon high-fivade efteråt och sa det trodde jag inte...

Haha nä för är det något jag inte gör så är det att ge upp. Jag pressade mig för att utnyttja varje sekund för jag vill ju bli bättre. Jag är en kämpe och jag må ej vara smidigast, rörligast, snabbast eller starkast men jag ger ALDRIG upp! Kände mig så nöjd i duschen efteråt och gick med ett leende tillbaka genom Lund till kontoret. Yes I am back in the gym and I love it!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass