Lite körigt...

Igår tog jag det bara lugnt och la fokus på mig själv. Det vill säga körde ett hemmapass på crosstrainer istället för att stressa iväg till gymmet. Då kunde jag sova tills jag vaknade istället för att ställa klockan. Var ett tag sedan så det var skönt. Efter en god lunch på Spoons tomatsoppa och surdegsknäcke så jagade jag lite steg ute i solen. Väl hemkommen gjorde jag inte ett skvatt i en timme utan satt och läste Bokklubbsboken i solen. Njuta!!!

Göra sig lite fin och hämta svärföräldrarna för att fira deras 50-åriga bröllopsdag. Vi hade bokat bord till oss på St Michels i Lund. Jisses vilken god mat och trevlig service!!! Kan varmt rekommenderas men skynda dig för de ska kanske stänga ner om några månader för att flytta till ny lokal med uteserving och ett lite annat koncept. Säkert lika gott där men varför inte besöka båda :-) Jag hade bestämt mig innan vad jag skulle ha och följde min beställning. Även om det frestades med både pilgrimsmusslor och kolaefterrätter...

Idag är det fullt ös som gäller. På gymmet kl 10 för uppvärmning och lite egen träning, kl 11.15 och i en timme körde jag ett tufft och utmanade kettlebellspass för deltagarna. De var jätteduktig och jag är så stolt! Plus att jag känner ju mig starkare nu och kan ta i lite mer så jag vart svettig som tusan efteråt - skönt! In i duschen och på med smink samt nästa träningsoutfit. Inte för att träna men för att fotas. Skulle nämligen ta bild till Studio S hemsidan och instruktörsväggen...

Fastnade nog på bild och nu sitter jag här hemma med en kopp te. Så fort detta inlägget är skrivet blir det solen och bok igen en timme. Mat i magen och ombyte. För kl 16.15 ska jag hämta Camilla och sedan full fart till Bulltofta och #teammalmövårrusets sista gemensamma träningstillfälle. Efter det passet kommer jag krascha i soffan... Blir ju slut bara av att blogga om allt :-)

Har därför redan gjort veckoplaneringen för maten tills nästa vecka och det funkar mycket bättre nu när jag kör 5 små mål var tredje timme istället. Gäller att hitta sitt eget facit! Imorgon tänkte jag blogga lite om min kommande fokus. För viktminskningsäventyret fortsätter och jag måste prioritera!!!

Mumsig tomatsoppa som idag ska testas kall med gurka i

Mellis från fredagsmyset - grönt äpple skivat tunnt med massa kanel. Varar länge och är nyttigt!

Testade en sådan här igår... Mycket god och snart är alla bollarna testade :-) 

Vart svårt att välja men jag hade förberett mig nog för att inte balla ur 

Blev tomat- och löksallad samt vitlöksräkor 

Och kycklingspett samt serranolindad chevre - jättegott!!! 

Dagens foto-outfit...

Kommentarer

  1. Toppen resa du gjort och fin blogg du har. Veckoplanering för maten borde jag verkligen införa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar så mycket - ja det är faktiskt väldans bra.. när man gör det :-)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass