Bli 15 år yngre på 6 dagar...

Det var en väldigt bra gruppträff igår på Itrim. Nu börjar jag verkligen känna igen och känna till sina gruppkamrater. "Värvade" också någon ny till facebook-gruppen för jag tycker det märks skillnad utifrån detta dvs de som är med på fb-gruppen verkar ha större samhörighet för att man har delat med sig lite mer och för att man faktiskt kan namnet på de andra.

Temat för kvällen var mat och sociala aspekter tex på arbetsplats, till fest, hemma, bio eller vad det nu kan vara. Att man har vissa rutiner som är förknippade med vissa platser eller människor. Exempelvis att gå på bio utan att tugga i sig något eller att bjuda hem gäster utan att bjuda på den obligatoriska lösgodisskålen eller... Likaså hur svårt/lätt är det på ens arbetsplats att göra bra val eller hemma med familj etc. Bra diskussioner tyckte jag och tankeväckande.

Desto fler tankar eller snarare fniss fick jag vid min invägning. Förra tisdagen blev ju resultatet lite sådär om man tittade på detaljsifforna på den lilla lappen som vågen sprutar ur sig. Och igår blev det lite snurrigare men till det bättre. Det vill säga ganska tydligt att man ska inte hänga upp sig på ett resultat vid ett tillfälle utan se det som ett långsiktigt projekt för livet. För på 6 dagar har jag tydligen minskat 15 år i metabolisk ålder, minskat 5,9% i fett och 4,3 kg fett samt jag har byggt 5,1 kg muskler fast jag väger i stort sett detsamma (skiljer ett kilo).

Intressant och tänk om jag kunde förpacka detta konceptet och sälja till högstbjudande... Nåja på onsdag har jag hälsouppföljningen så då är det dags igen. Så då får vi se vad jag har för ålder då :-) Sen får vågen vila tills nästa fredag för annars blir det för mycket utav det goda.

Till vänster 9/4 och till höger 15/4

Kommentarer

  1. Härligt att se att allt ditt jobb verkligen visar resultat. Undrar vilken ålder du skall sluta på!!! / Kram M

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hehe ja snart är jag tonåring :-) Kram på dig!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass