Senaste gruppträffen på Itrim

Igår så var jag på gruppträff 9 i ordningen på Itrim. Som vanligt alltid trevligt att träffa ens gruppmedlemmar. Visst man kanske har mer gemensamt med vissa och man kan ju inte älska alla :-) Men jag måste säga att likeability:n i gruppen är väldigt hög och vi delar med oss utav våra erfarenheter. Igår var det också några från andra grupper men nu gör det ju inte lika mycket för nu har man pejling på vem som faktiskt tillhör ens grupp. Dock en ny medlem i Bästa Måndagsgruppen igår och nu är min fb-grupp uppe i 10 medlemmar som kan stötta och peppa varandra.

Gårdagens samtalsämne var "Risksituationer" vilket var ett bra ämne för mig just nu. Som jag skrivet som är ju kostbiten den första jag tappar vid stress och trötthet vilket inte är bra. Varken för min kropp eller knopp. Så kändes bra att prata igenom det hela med gruppen, skriva ner i övningsboken och reflektera. Nu känner jag mig mer övetygad än någonsin om min nya strategi är den rätta för mig och fokusen är tillbaka. Skönt och jag känner mig stark igen!

Vilka är dina risksituationer för att falla för frestelsen?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass