Veckan är planerad

Oj vad mycket som hänt denna helgen. Gårdagen är ju väldokumenterad :-) Idag har det stått löpband, instruera kettlebells där bla en fd kollega deltog så det blev en mysig pratstund efteråt, hemmalagade hamburgare och cole slaw till lunch. Lite slapp hemma och pyssel. En liten runda till Nova och se om där fanns några fynd. Promenixat en liten runda i solen med maken. Lagat köttfärssås till senare i veckan, kokat ägg och planerat veckointaget samt träning. Nu lite Itrim-bokförande och sen kommer jag somna nöjd! Hoppas du haft en lika kulig helg som jag!

Köpte dessa idag. Har inte testat innan men stor skillnad på kolisar så jag tänkte varför inte. Återkommer på tisdag om det är något att tugga i sig.

Hemmalagade köttfärssås efter "man tager vad man haver" recept tex nötfärs, svamp, morot, lök, majs, kryddor, grädde, creme fraiche, krossade tomater, tomatpure och färsk basilika. 

Kommentarer

 1. Jag testade den pastan för ett tag sedan och tyckte det smakade papper! Klarar mej så bra med broccoli, blomkål osv..
  Nu väntar jag med spänd förväntan på vad du kommer ge för utlåtande ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm misstänkte det men eftersom jag aldrig provat så...

   Radera
 2. Jag testade också. Köpte dessutom två paket, både penne och fusili.
  Provade en gång. Det räckte. Vill inte ha mer. Inte heller går det att lura i barnen att detta är pasta... Både smaken, strukturen och konsistensen är märklig.
  Nä, tacka vet jag potatis - inte heller särskilt mycket kolhydrater med tanke på hur mycket man får i sig! :)
  (Undrar btw vad det är för protein i denna pasta. Kanske som de där nya läbbiga Restart-barerna, som påstås innehålla protein... ÄRTprotein och nästan 150 kCal är det i dem! Jag föredrar kanelbullen, även näringsmässigt framför dessa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm jo jag är bara nyfiken. Även nyfiken på den http://www.alaeco.se/produkt/Mungbonsfettuccine så jag får väl se vad jag tycker :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass