Lite sugen...

Idag har jag småfixat en massa bla inför Bokklubben ikväll samt på jobb. Det har inneburit FRESTELSER... Oj vad hungrig bloggerskan blir helt plötsligt då. Först vart jag och köpte surdegsbröd på S:t Jakobs till kvällens morotssoppa. Hmm smart så där innan lunch och med alla goda kakor och praliner... NOT. Inte har det hjälpt heller att numera doftar hela mitt kontorsrum bröd.

Jomen sen toppar vi det genom att hämta tårta till jobbet från Mormors bageri. Där fick jag väntar rätt länge på min tur. Vet ni hur många kakor och tårtor man hinner spana in då? MÅNGA även om jag gjorde mitt bästa att titta i taket. Men doften är svår att värja sig. Eller jag kanske skulle använt mig utav makens knep från häromkvällen? Jag dukade upp fint till kollegorna sedan flydde jag fältet tills det var dags att städa bort resterna. Nu sitter jag i mitt brödrum och längtar till kvällens macka på nybakat surdegsbröd och Bregott...

Titta som duktiga bloggerskan hade fixat till dagens jobbfirande...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass